Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 5+kk • 190 m² without real estateKodaňská, Prague - Vršovice

Kodaňská, Prague - Vršovice
PriceCZK 15,776,000


Nabízím k prodeji jedinečný byt 5+kk s terasou a krbem v krásném domě na Praze 10 v atraktivní ulici Kodaňská. Dům prošel v minulosti revitalizací, výtah dostupný do mezipater domu. Byt prodáváme ve stavu před rekonstrukcí a jeho finální podobu a standard provedení můžete vybrat dle vlastního vkusu. Krásný výhled!

Z patnáctimetrové terasy je nádherný otevřený výhled na Prahu. Prohlídky jsou možné po dohodě každý všední den. Krásný šestipatrový měšťanský dům se zachovalými architektonickými prvky, z roku 1906, který je zasazen do zajímavé lokality na rozhraní Vršovic a Vinohrad s nabídkou tří atraktivních mezonetových jednotek. Krásný dům se zachovalou historickou hodnotou a možností uspořádat si byt dle vlastních představ. Atraktivní lokalita Vršovice | Vinohrady - autobusová zastávka přímo u domu a Heroldovy sady pěšky 5 min. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, množství restaurací, školní zařízení, divadla, muzea, lékárny, obchody s různým sortimentem. Dopravní dostupnost do centra Prahy je rovněž ideální. V docházkové vzdálenosti od domu je tramvajová i autobusová zastávka, odkud se pohodlně dostanete na metro A, stanice Náměstí Míru. Příjemnou relaxaci si jistě užijete v blízkých Heroldových sadech plných zeleně, které nabízejí ideální místo pro odpočinek stejně jako pro aktivní život. Ve fotogalerii najdete i vizualizace budoucího stavu.

We offer for sale amazing 4 bedrooms apartment - 190 sqm with terace 15 sqm in the old historical building. Luxury open vieiw to Prague. Total size of floorage area is 190 sqm, last floor, douplex apartment, lift available. We sell this unit in condition before complete renovation, you can finish the interier by yourself. Viewing is possible after agreement every day. In photo gallery you can find also visualizations of possible future condition.

Property Characteristics

Listing ID458649
Layout5+kk
Floor6
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha190
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCF - Velmi nehospodárná

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.