Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 82 m² without real estateTravná, Prague - Kyje

Travná, Prague - KyjePartially equipped
PriceCZK 4,500,000


Nabízíme byt po celkové rekonstrukci v klidné čtvrti ideální pro bydlení s dětmi.

Byt je v 1.NP po celkové rekonstrukci (realizace cca 2012) a to včetně změny dispozice jednotlivých místostí. Je prosvětlený, okna jsou orientovaná na východ a na západ. Všechny stěny oddělující okolní byty jsou odhlučněné. Rozdělení místností: Kuchyň + obývací místnost, ložnice, dětský pokoj, komora, koupelna s wc, chodba. Veškeré vybavení je v nadstandardu. Kuchyňská linka (včerně vestavěných spotřebičů), knihovna, TV stůl, konferenční stůl (v sadě s TV, na fotkách je jiný) a vestavěná skříň v ložnici je dělaná na zakázku. Toto vybavení je součástí bytu. V koupelně je vytápěná podlaha (s časovačem) a luxusní italský obklad. Do komory je přívod vody i odvod odpadu, takže ji lze využít také pro umístění pračky i sušičky. V rámci slaboproudých rozvodů je vedena také počítačová síť a rozvod TV do každé místnosti. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi a elektronickým zabezpečovacím systémem. K bytu patří též sklep (klasická sklepní kóje). Stav bytu je velmi dobrý, v rámci přestavby jsme se nedopouštěli kompromisů, veškeré použité materiály jsou v TOP kvalitě (dlažba, nábytek z masivu, ..), jen musíme objektivně konstatovat, že podlala utrpěla značné ztráty, sem tam ďůlek, sem tam škrábnutí.

Byt je součástí panelového domu (4 patra bez výtahu), který prošel částečnou rekonstrukcí (nové stoupačky, zateplení včetně nové fasády, nová plastová okna, nové vchodové dveře, zvonky, apod.), nyní se zvažuje rekonstrukce domu (společných prostor). K dispozici je kočárkárna, klubovna.

V okolí je několik mateřských školek, nejbližší cca 200m, v přímém okolí (cca 1km) jsou obchody (Albert a "vietnamská jednota", BILLA, Rossman). V dojezdové vzdálenosti OC Štěrboholy a Černý Most, apod. V rámci čtvrti je několik cyklostezek, nová dětská hřiště, bruslařská dráha, workout hřiště, tenisové kurty a nedaleko (3km) golfové hřiště Černý Most. MHD cca 5minut.

Byt je k okamžitému prodeji, termín předání a nastěhování ideálně začátkem roku 2018. Problematiku cena/termín předání jsme s Vámi ochotní doladit už na individuální úrovni, nebráníme se ničemu :)

Property Characteristics

Listing ID458318
Layout3+kk
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha82
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.