Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 22 m² without real estateKošinova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Košinova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 2,000


Nabízíme k pronájmu nadstandardní byt o velikosti 1+kk v rezidenčním projektu Košinka v jedné z nejžádanějších lokalit v Brně - Královo Pole. Jedná se o novostavbu. V celém projektu je kladen důraz na velmi kvalitní zateplení, podlahové vytápění, tepelným zdrojem jsou tepelná čerpadla vzduch-voda, osvětlení společných prostor pomocí LED technologií. Součástí bytu je malá předsíň, krásná koupelna s proskleným sprchovým koutem. Koupelna má vlastní okno. V bytě je připravena kompletně nová kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů a pračky. Je možno zařídit vybavením nebo ponechat byt bez vybavení. V pripade zajmu o vybaveni zaridime zcela novym nabytkem. Záleží na domluvě s nájemcem. K bytu náleží rovněž prosklený, moderní balkon podél celého bytu. Nespornou výhodou je možnost využívat atrium plné zeleně ve vnitrobloku, které je určeno výhradně pro vlastníky/nájemce bytů. Celá budova je velice moderní, světlá, s výtahem vedoucím přímo k bytu. K bytu náleží též sklep.

Byt je možno ponechat nezařízený, aby si nájemce mohl byt vybavit dle vlastního přání, případně můžeme byt vybavit. Budova pravděpodobně je zařazena do energetické náročnosti budovy A - mimořádně úsporná, případně B - velmi úsporná, čímž se náklady na bydlení mohou značně snížit.

Byt se nachází v klidné ulici s rodinnými domy s možností parkování. Rovněž pod budovou se nachází uzavřená parkovací stání. Stanice tramvaje jsou 3 minuty chůze od projektu, zastávky autobusů 4 minuty. Cesta autem do užšího centra města Brna trvá 5 minut. Veškerá občanská vybavenost (obchody, služby, restaurace, mateřská i základní škola, technická univerzita) v okruhu do 5 minut chůze. Nákupní centrum Tesco a plavecký bazén Za Lužánkami ve vzdálenosti 900 metrů.

Velice vhodné jako startovací bydlení, s ohledem na dostupnost vysokých škol v blízkosti též pro studenta, ale i pro nájemce dojíždějícího za prací.

Předpokládaný termín pronájmu od března/dubna 2019.

Property Characteristics

Listing ID458272
LayoutStudio
Available from01/03/2019
Floor3
Building typeOther
Užitná plocha22
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.