Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 82 m² without real estateMikulovská, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Mikulovská, Brno - Židenice, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 3,790,000


Prodám byt 4 + 1 v osobním vlastnictví na ulici Mikulovská, v 1 NP sedmipodlažního panelového domu v Brně - Vinohradech. Byt je po velmi zdařilé rekonstrukci klidný ,se zasklenou zateplenou lodžií a sklepem.

Ložnice (12,3 m2) a 2 pokojů (12,3 a 8 m2) jsou orientována na sever a obývací pokoj (20,5 m2) s kuchyní (12,3 m2) jsou orientovány jižně

Bezpečnostní vchodové dveře, plovoucí podlaha, kuchyňská linka HANAK vč. vestavěný spotřebičů MIELE (trouba, mikrovlnka, myčka, indukční deska,2 x mrazak, lednička) nadstandartně velká koupelna (rohová vana, sprchový kout, dvojumyvadlo, pracka, baterie Grohe), samostatné wc s umyvadlem, ložnice s vestavěnou skříní. Byt je velice pěkný s velmi nízkými náklady na bydlení (nové zateplení, plastová okna, nový výtah, rozvody vody, elektrika, odpady). Vyhrazené parkovací stání před domem. Celková výměra 82 m2 + lodžie 4,71 m2. + 5 m2 sklep. Možnost stehovaní 08 až 09/2017. V blízké dostupnosti dvě ZŠ a MŠ. Veškeré služby, obchody, MHD jsou v blízkosti. Vhodný k bydlení nebo jako investice.

Přímo od majitele bez provize RK včetně právního servisu. Cena včetně vybavení ložnice a obývacího pokoje.

Property Characteristics

Listing ID458034
Layout4+1
Floor1. podlaží
Building constructionPrefab concrete
Užitná plocha82
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.