Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 45 m² without real estateCiolkovského, Prague - Ruzyně

Ciolkovského, Prague - RuzyněEquipped
PriceCZK 2,990,000


Prodám byt 2+kk v ulici Ciolkovského Praha 6-Ruzyně v OV v 11. patře z 12ti patrového panelového domu. Byt je s výhledem na východ. Koupelna a wc jsou upraveny - původní umakartové jádro je obložené obkladovými panely Abitibi. Jinak vše původní včetně elektřiny. Dům je zateplený, má osobní i nákladní výtah, nově jsou nainstalovány posuvné vchodové dveře na čip, dlažba, malba, protipožární dveře od vchodu do společné chodbičky, která je uzamykatelná. Koncem léta 2016 byla položena nová střecha. K bytu náleží sklepní kóje s bezpečnostními zámky a klíč od společné lodžie na chodbě u výtahů. Lodžie taktéž nově zrekonstruovány - dlažba a sítě proti holubům.

V místě je veškerá občanská vybavenost - ZŠ a MŠ 5 min, supermarket Billa, komplex Delta v němž je poliklinika a veterinární klinika, pekárna, maso-uzeniny, lékárna apod.

Přírodní rezervace divoká Šárka je 10 min chůze, obora a letohrádek Hvězda 20 min pěšky. Vlakové nádraží Praha-Ruzyně chůzí 15 min. MHD do centra Prahy je cca 30 min.

Byt přenechám dle domluvy i zařízený.

Property Characteristics

Listing ID457502
Layout2+kk
Floor11
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha45
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.