Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 37 m² bez realitkyJeřabinová, Prague - Smíchov

Jeřabinová, Prague - SmíchovEquipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 14,990

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 15,000


Nabízím krásný nový byt v novostavbě - kompletně nově zařízený (včetně pračky, žehličky, fénu apod.) V bytě je vše, co vidíte na fotografiích. K bytu patří také GARÁŽOVÉ STÁNÍ (v ceně nájmu) vrata garáže jsou na dálkové ovládání. K pronájmu je volný ihned. Cena je 14:990- /měsíc plus poplatky 2.500- / měsíc. Byt se nachází v 2. patře, výtah je k dispozici. Zařízení je nové - dvě šatní skříně, botník, veliká postel na míru s úložným prostorem pod matracemi. Kompletně zařízená kuchyň i koupelna - viz. fotografie. Velkou výhodou je 7 metrová terasa nabízející úplný klid, ticho a výhled do zeleně (v blízkosti se nachází chráněná přírodní památka Skalka, kam je možné chodit na procházky či běhat.) Jeřabinová ulice je slepá, takže je skvělým místem pro odpočinek a klidné žití. Můžete spát s otevřeným oknem. Více informací na tel. 602290195. Děkuji.

Beautiful new apartment in a new building - completely newly furnished (including washing machine, iron, hairdryer, etc.) The apartment has everything you see in the photos. There is a PRIVAT PARKING PLACE in the garage (included in the rent). Apartment is available from now. Price is 14.990- / month plus fees 2,500- / month. The apartment is located on the 2nd floor, elevator is available. The equipment is new - two wardrobes, shoe cabinet, large bed with storage space under the mattresses. Fully equipped kitchen and bathroom - see the photos. The big advantage is the 7 meter terrace offering complete peace, silence and views of the greenery (nearby is a protected natural monument Skalka, where you can go for walk or jogging.). You can sleep with the window open. More information at 602290195. Thank you.

Property Characteristics

Listing ID456505
LayoutStudio
Available from05/11/2019
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Floor space37
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

Terrace
Garage
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.