Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 40 m² bez realitkyMládeže, Prague - Břevnov

Mládeže, Prague - BřevnovEquipped
Monthly rentCZK 17,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 19,000


Pěkně zařízený byt po rekonstrukci, 2+kk, 40 m2, k dlouhodobému pronájmu. 4. patro s výtahem, na chodbě společný krytý balkon. Vhodné pro jednu osobu nebo pár. Plně vybavená kuchyň, lednice s mrazákem, plynový sporák a elektrická trouba, pračka se sušičkou. Volný ihned. Hezká klidná lokalita, dvě minuty pěšky na zastávku tramvaje 22 a 25, stop Marjánka. K Pražskému hradu pouhé dvě zastávky. Nedaleko Břevnoský klášter a zahrady, stejně jako park Ladronka.

Nicely furnished one bedroom flat after refurbishment, 40 m2, for long term rent. 4th floor with elevator, small covered balcony for communal use. Flat suitable for one person or a couple. Fully equipped kitchen, fridge/freezer, gas hob, electric oven, washing machine with dryer. Flat available immediately. Lovely quiet location, two minutes to the trams 22 and 25, stop Marjánka. Only two stops to the Prague castle. Nearby Břevnov monastery with the gardens and big Ladronka park.

Property Characteristics

Listing ID455399
Layout2+kk
Available from12/10/2019
OwnershipPersonal
Floor space40
Fully furnishedFully furnished
Floor4
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.