Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 57 m² bez realitkyZa sídlištěm, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský Region

Za sídlištěm, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský Region
PriceCZK 2,990,000


Prodám byt 2+kk v osobním vlastnictví, 57m2 v cihlovém domě v Dolních Břežanech, lokalita Podkova, rok výstavby 2002. Slunný, moderní byt s balkonem 10 m2 je situován na jih, v 2. nadzemním podlaží. Byt je ve vynikajícím stavu a nadstandardně zařízen - dřevěné plovoucí podlahy a dveře, moderní kouplena s obklady mozaika, vanou a sprchovým koutem z luxfer, vlastní plynový kotel. Obývací pokoj s kk 25 m2, ložnice 17 m2. K nastěhování dle dohody. Pozn. Příjemní sousedi.

1 bedroom second floor flat for sale, 57 m2, situated in a brick house in Dolni Brezany (west boarder of Prague), built 2002. Sunny, modern flat with balcony of 10 m2, south oriented. The property is in excellent condition and benefits from wooden flooring and doors, modern bathroom with mosaic facing, bathtub and showerbath, own gas boiler. Lounge/diner 25 m2, bedroom 17 m2. Available upon agreement. Note: Pleasant neighbours.

Property Characteristics

Listing ID45379
Layout2+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space57
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.