Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 150 m² without real estate1. máje, Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský Region

1. máje, Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,100,000


Třípodlažní dům s obchodem v centru Zruče nad Sázavou, kousek od zámeckého parku a zámku samotného. Prohlídka možná po domluvě kdykoliv.

Topení na plyn (za rok protopíme jen 15tis kč!!, ukážu fakturu), možnost i kotel na tuhá paliva, ohřev vody bojler, nová zateplená fasáda, plastová okna, krásná terasa, pěkná malá zahrádka, pět místností ve sklepě. V přízemí obchod (40m + sklad, samostatný elektroměr a sociálky), který se pronajímá za 5 tis měsíčně (momentálně se spolehlivým a bezproblémovým nájemcem, záleží jen na vás, jestli ho tam necháte). V prvním patře dvě velké místnosti (momentálně jako obývák a kuchyň), samostatné wc, koupelna přes kterou je přístup na terasu. V druhém patře dvě velké a jedna malá místnost, samostatné wc. Vše propojeno schodištěm. Parkoviště před domem.

Veškerá občanská vybavenost ve městě, dobré spojení vlaky a autobusy do Prahy (autem 35-45 minut), Kutné Hory, Ledče nad Sázavou, Kácova atd..5km od D1 (exit 56 Soutice)

Pro další informace pište nebo volejte... (608058468, hcvinyl@gmail.com). Volné po domluvě. Férové jednání, prodej se vyřídí přes místního advokáta. Daň platí kupující.

Při rychlém a férovém jednání možná sleva...

Neváhejte, hypotéky jsou nejlevnější právě teď, už budou jen zdražovat....

Realitky nevolat!

Property Characteristics

Listing ID452825
Layout5+kk
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha150
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.