Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 95 m² bez realitkyŠpanielova, Prague - Řepy

Reserved
Španielova, Prague - ŘepyPartially equipped
PriceCZK 4,795,000


Kompletně zrenovovaný byt se dvěma koupelnami o celkové rozloze 95m2 (rekonstrukce z r. 2007) je situovaný v osmipodlažním panelovém domě (ve sníženém suterénu jsou sklepy). K vytápěné ploše 84 m2 přísluší zasklená lodžie (necelých 7 m2, zastíněná elektronickou markýzou) a sklepní kóje (cca 4m2). Byt je prosluněný, orientován severojižně. Na patře pouze 2 bytové jednotky.

Jednotka sestává z prostorné čtvercové předsíně (necelých 15 m2), obýváku propojeného s kuchyní (dohromady cca 31m2), koupelny s vanou a WC (cca 3 m2), ložnice (necelých 13 m2), pracovny (9m2), a odděleného pokoje s druhou samostatnou koupelnou s WC a sprchovým koutem (v celkové výměře necelých 13m2). Celý byt je laděn v šedočernobílém provedení (omítky, dlažby, obklady, kuchyňská linka). Je zde šest vestavěných skříní s policemi i vertikálním úložným prostorem, v průchodech kvalitní pouzdrové dveře.

Dům (kolaudovaný v r. 1991) je v současnosti zrevitalizován (stoupačky i vnější zateplení, výtah, na r. 2017 je plánována výměna podlahových krytin ve společných prostorách). SVJ funguje, ve fondu oprav dostatek naspořených prostředků na plánované opravy. Měsíční poplatky v současnosti necelých 6 300 (roční přeplatky obvykle okolo 10ti tisíc).

Bezproblémové parkování na veřejných plochách v bezprostředním okolí. MHD : tramvaj č. 9 a 10 cca 150 metrů od domu, dojezd na metro B - Anděl 15-20 minut. Dále autobus č. 180 na metro A - Motol do 6ti minut.

NovaAja@post.cz

Property Characteristics

Listing ID451737
Layout4+kk
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space95
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.