Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 61 m² without real estateZáveská, Prague - Hostivař

Záveská, Prague - HostivařPartially equipped
PriceCZK 4,860,000


Nabízený velký byt 3kk se nachází v lokalitě Prahy 15. Tato čtvrť je velmi oblíbená jak rodinami s dětmi, tak jednotlivci, kteří jsou rádi blízko centra a zároveň nedaleko přírody. Důvodem, proč bydlet v Hostivaři, je také blízkost všech důležitých míst, která pro život potřebujeme. Bytový dům je vzdálen pouhých několik minut od městské hromadné dopravy. V blízkém okolí se nachází mateřská, základní i střední škola, což ocení především rodiny s dětmi.

Jednou z největších předností bydlení v Hostivaři je krásný lesopark, který je oblíbeným místem nejen na procházky, ale také na sport a jiné volno časové aktivity. Obchodní centrum Park Hostivař nabízí širokou škálu možností jako jsou nákupy, restaurace a kino.

Bytový dům je koncipována jako moderní bydlení. Novostavba má 5 patek včetně balkonů (4,5m2) a dvou prostorných výtahů. K bytu náleží sklepní koje. Parkování k dispozici.

Ukončení stavby - 31.1.2018 - možnost klientských změn.

Property Characteristics

Listing ID451595
Layout3+kk
Floor3
Building typeOther
Užitná plocha61
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.