Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 87 m² without real estateKorunní, Prague - Vinohrady

Korunní, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Service chargesCZK 5,000


Byt pro náročné klienty, který skýtající komfort, luxus, bezpečí a soukromí v Rezidenci Korunní, Praze Vinohradech – na rohu ulic Korunní a Říčanská. Všechny části uzavřeného komplexu spojuje vnitřní dvůr se zelení lavičkami a vodní plochu. Centrální recepce s 24 hodinovým provozem je dalším z bezpečnostních prvků, které zajišťují jak pohodlí, tak přehled o pohybu osob v komplexu.

Velmi prostorný a plně vybavený byt ve 3. nadzemním podlaží je orientován na západní světovou stranu. Výtahy jsou samozřejmostí a odvezou vás od bytu nejen přízemí, či do podzemních garáží, kde se najdete své parkovací místo, které je v ceně nájmu. Příhodně hned vedle parkovacího místa se nachází i vstup do prostorného sklepa (4,5 m2). Vstup do bytu masivními bezpečnostními dveřmi. V bytě velký osobní trezor. Na oknech instalovány venkovní žaluzie s pohonem. Prostorná a útulná lodžie poskytne příjemné posezení v podvečerním zapadajícím slunci vám i vašim návštěvám. Byt je zařízen dle fotografií (odpovídající stav skutečnosti): myčka nádobí, pračka, televize (wifi připojení dle domluvy na recepci rezidence). K nastěhování ihned. Kauce ve výši 2 měsíčních nájmů bez poplatků (celková částka 50.000,-, lze po domluvě rozdělit).

Pokud máte zájem o prohlídku, či otázky, prosím Vás o kontakt prostřednictvím tohoto webu/emailu, ozvu se Vám zpět.

Property Characteristics

Listing ID450847
Layout2+kk
Floor3
Building typeOther
Užitná plocha87
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.