Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House to rent 4+kk • 100 m² without real estateHusova, Řevnice - Řevnice, Středočeský Region

Husova, Řevnice - Řevnice, Středočeský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 19,900

+ Service chargesCZK 1,500


Hledáme spolehlivého a vážného zájemce….a nabízíme do nájmu (nejlépe dlouhodobého) novostavbu (již po kolaudaci) – moderní jednopodlažní bezbariérový rodinný dům o dispozici 4 + kk + terasa (zastavěná plocha cca 100 m2) se zahradou o výměře cca 700 m2, nacházející se v Řevnicích, okr. Praha – západ. Dům je vybaven zcela novou moderní kuchyňskou linkou, včetně spotřebičů (lednička a elektrický sporák) a osvětlením ve všech pokojích.

VOLNÉ A K NASTĚHOVÁNÍ IHNED!!!

Čistý nájem : 19.900,- Kč

Služby : 1.500,- Kč pouze orientační - vodné + stočné, el.energie, plyn - bude vyúčtováno na základě skutečné spotřeby!!!

Město Řevnice se nachází cca 35 km od centra Prahy, kam se lze pohodlně dostat buďto vlakem (na nádraží Smíchovské či Hlavní) anebo autobusem. Toto město je dobře občansky vybaveno - nachází se zde restaurace, obchody s potravinami, pošta, mateřská, základní, ale i umělecká škola. Řevnice dále nabízí i mnoho kulturních (kino, divadelní představení, koncerty apod.) a sportovních akcí (např. tenisové kurty).

Property Characteristics

Listing ID450538
Layout4+kk
Floor1
Building typeLow Energy
Floor space100
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.