Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 67 m² bez realitkyLuční, Klatovy - Klatovy, Plzeňský Region

Luční, Klatovy - Klatovy, Plzeňský RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Velmi světlý byt 2+1 o výměře 67 m2, z toho 5 m2 lodžie, se nachází ve 3. patře čtyřpodlažního zděného domu bez výtahu z roku 2006. Byt je ve velice pěkném stavu, využíván byl jen příležitostně. Vybavený je plovoucí podlahou (příslušenství dlažba), kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem, digestoří a myčkou, ledničkou a nábytkem. Byt má dostatek úložného prostoru díky vestavěným skříním v prostorné chodbě. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem s programovatelným termostatem. Koupelna s umyvadlem, vanou, pračkou, WC s umyvadlem samostatně. V suterénu je sklepní kóje 3,2 m2, vedle domu garáž pro 1 auto.

Dům se nachází na Domažlickém předměstí, v ulici Luční. V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost i zeleň (Klatovská Hůrka). 5 minut chůze do nákupního centra Škodovka (Lidl, Tesco, OBI, drogerie DM, řeznictví, pekárna a další), 10 minut chůze do centra Klatov (Náměstí Míru).

Energie a služby budou placeny zálohově s následným vyúčtováním. Nájem 8.000 Kč/měsíc + cca 2.000 Kč/měsíc za služby a energie (obsazení bytu 2 osobami). PENB třídy G. Při podpisu smlouvy je třeba složit 15.000,- Kč vratnou jistinu

Byt bude volný od 1. 1. 2017.

Property Characteristics

Listing ID450072
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space67
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.