Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Office
  • Other

Show all listings

Show all listings

Office to rent • 18 m² without real estateU Teplárny, Prague - Košíře

U Teplárny, Prague - KošířePartially equipped
Monthly rentCZK 4,000

+ Service chargesCZK 1,000


K dispozici útulná kancelář v rodinné vile vybavená pracovním stolem, konferenčním stolkem se 4 kresílky a policovou skříňkou. Místnost je začleněná v rámci rodinného centra MAM Prostor na Praze 5 Malvazinky. Více o prostoru si můžete přečíst na www.mamprostor.cz

V rámci centra jsou k dispozici také službý péče o děti v rámci MINI školky. Dále máte možnost si příležitostně pronajmout zasedací místnosti pro Vaše prezentace. Pronájem zahrnuje: wi-fi, tiskárnu, flip-chart, data projektor, obsluhu recepce a kavárny.

Zasedačka (15 osob) na semináře = 350 Kč / hod. Možnost zajistit občerstvení. Kavárna s dětským koutkem pro odpočinek nebo společenské setkání.

We are offering nicely equipped 18m2 office located in family house at Prague 5 Malvazinky. Equipment is working table, small table and 4 chairs for meeting and shelfs box. Rent is including wi-fi, printery, flip-chart, data projector, reception and coffee room. Office room is a part of family centrum MAM Prostor (www.mamprostor.cz). Available is meeting room for 15 people for presentations = 350 Kč / hour and baby friendly coffee room.

Property Characteristics

Listing ID449743
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Plocha kanceláře18
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.