Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 71 m² bez realitkyU Zátiší, Prague - Hodkovičky

U Zátiší, Prague - HodkovičkyPartially equipped
PriceCZK 4,740,000


Nabízíme k prodeji byt 2+kk o velikosti 71 m2 (včetně balkónu 3 m2), v klidné rezidenční vilové čtvrti Praha 4- Hodkovičky v těsné blízkosti lesoparku v bytovém domě z roku 2007. V bytě je obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna, samostatné WC a chodba s šatnou a vestavěnými skříněmi. Orientace bytu je na jihozápad, což poskytuje dostatek světla. K této bytové jednotce náleží sklepní kóje a možno koupit s odděleným garážovým stáním za 260 000 Kč. Byt má nadstandardní vstupní bezpečností dveře s bezpečnostním rámem.

Veškerá občanská vybavenost v místě. V těsné blízkosti se nachází škola i školka vč. anglické školky. Byt k ihned k nastěhování.

V dosahu jsou sportovní a volnočasové centra, golfový areál Hodkovičky, tenis nebo squash v centu Hamr Braník, cyklostezka podél Vltavy až do Vraného nad Vltavou. Výborná dopravní dostupnost na pražské dopravní tepny.Prodej bude realizován bez realitní kanceláře.

Property Characteristics

Listing ID449115
Layout2+kk
Floor2
Building typeOther
RizikaPrověřit »
Floor space71
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.