Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 44 m² bez realitkyZoubkova, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský Region

Reserved
Zoubkova, Brno - Nový Lískovec, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,626,830


Prodej luxusního bytu 1+kk, 1. NP, 44 m2 vč. balkonu (6m2) v novostavbě bytového domu Zoubkova se čtyřmi nadzemními a jedním podzemním podlaží s parkovacím místem a sklepní kójí na příslušném patře. Byt je orientovaný na jižní stranu s nádherným výhledem na město Brno. Dispozice bytu: předsíň s šatnou 9 m2, koupelna 5,5 m2, kuchyně 9 m2, obývací pokoj 15 m2, balkon 5 m2, sklepní kóje 2 m2. Výstavba je již zahájena, dokončená stavba bude v prosinci 2016 a kolaudace bytových jednotek se plánuje únor 2017, na jaře 2017 budou byty k nastěhování. Neplatíte žádnou provizi - přímo od majitele. Způsob financování: 150 000,- Kč blokační záloha, která je již součástí ceny, dokončeni hrubé stavby a zapsání bytu do Katastru nemovitostí 60% ceny (možnost hypotečního úvěru),40% po kolaudaci bytové jednotky.

Pozn. První úplatné nabytí vlastnického práva k dokončené jednotce v bytovém domě je osvobozena od daně z nabytí nemovitých věcí. Tzn. kupující neplatí daň 4% z nabytí nemovitostí.

Standardy v bytech:

Koupelny jsou zařízeny luxusní značkou s rodinnou tradicí Villeroy a Boch s více, jak 250 lety tradice. Pro projekt Nový Lískovec Zoubkova byly vybrány do standardu kolekce Subway 2 a Architektura. O vysoké úrovni standardu svědčí např. i to, že všechny koupelny jsou vybaveny závěsnými klozety se systémem DirectFlush, tedy bez splachovacího okraje, pro maximální hygienu a minimální spotřebu vody. Tato špičková sanita je doplněna německými bateriemi značky Hansgrohe a prostor těchto krásných koupelen je definován obklady německé keramičky Porcelaingres.

KERAMIČKA PORCELAINGRES

Porcelaingres je keramička sídlící v Německu poblíž Berlína. Zaměřuje se na výrobu exkluzivních, vysoce kvalitních slinutých dlaždic. Tyto dlaždice mají plně probarvené střepy a díky tomu mají maximální odolnost proti opotřebení (otěruvzdornost), standardem je rektifikace, která umožňuje minimální tloušťku spáry a klient si tak muže být jistý, že Porcelaingres je top třídou a tou správnou cestou pro ty nejnáročnější. Dlažby jsou vhodné jak pro technické, tak i moderní prostory s vysokým nárokem na kvalitní interiér a design. V nabídce je široký výběr kolekcí s různými barevnými škálami i formáty až po 3,6x1,6m. Kromě nabídky samotných dlaždic je každá kolekce doplněna o sokly, schodovky a další speciální tvarovky. Pro projekt Zoubkova Nový Lískovec jsme vybrali tři různé kolekce CONCEPT, CEMNTI, URBAN.

Pro bližší informace volejte uvedený kontakt.

Property Characteristics

Listing ID448637
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space44
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.