Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 35 m² without real estateHradební, Příbram - Příbram, Středočeský Region

Hradební, Příbram - Příbram, Středočeský Region
PriceCZK 700,000


Dovoluji si nabídnout prodej (resp. převod členských práv a povinností) slunného a útulného DB ve klidné a krásné lokalitě centra staré Příbrami. V současné době DB - převod do OV možný v případě zájmu. Vlastníkům v tuto chvíli vyhovuje velice dobrá správa družstvem.

Do bytu se vchází chodbičkou - odkud vedou dveře na samostatný záchod (nové stupačky dohodnuté na družstvu), do koupelny, kuchyně a pokoje. Nové podlahy - PVC. V pokoji položený koberec na parketách.

Okna směřují na západ do vnitřní zahrady. K společnému užívání je zde prádelna, kočárkárna, vnitřní uzavřená zahrada a předzahrádka. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě Staré Příbrami u nemocnice, 3 minuty pěšky do centra. Přesto je v okolí domu klid. Parkování je možné před domem. Po dohodě možno prodat i se současným vybavením.

SLEVNENO! Vhodné jako výhodná investice k dalšímu pronájmu.

K dispozici: po dohodě

I am offering 1+1 sunny apartment with a cellar. It is located in the old city center. The windows are facing into the garden (BBQ possible).

Property Characteristics

Listing ID4486
Layout1 bedroom
OwnershipCooperative
Užitná plocha35
Floor1
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.