Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 37 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský Region

Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 7,000

+ Poplatky za službyCZK 1,500


Nabízím k pronájmu nový byt 1+kk v Medlánkách. Plocha bytu 36,6 m. Byt je vybaven kuchyní, postelí, stolem a dvěma židlemi. Krásná koupelna. K dispozici sklep. V blízkosti Technologického parku. Dobrá dopravní dostupnost (trolejbus č. 65, tram č. 1). Kousek za domem je přírodní park Baba (cyklistika, sportovní vyžití). Vratná kauce je jeden měsíční nájem. Záloha na energie 1500Kč měsíčně.

A brand new flat 1+kk to rent in Medlánky, 36,6m. The flat is equipped with a kitchen, a bed, a table and two chairs. A cellar available. Situated close to the Technology park (IBM, Motorola, Fei) and the VUT university. Good traffic availability. A nature park "Baba" almost behind the house - nice for biking, jogging etc. The rent is CZK7000 per month + energy (cca CZK1500 per month). An advanced deposit caution equals the amount of one rent.

Property Characteristics

Listing ID44809
LayoutStudio
Floor3
Floor space37
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.