Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 56 m² bez realitkyVýškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

Reserved
Výškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 840,000


Nabízím k prodeji hezký slunný byt 2+1 o výměře 56 m2 v 1. nadzemním podlaží 12 patrového domu na ulici Výškovická v Ostravě Zábřehu. Dům je po kompletní revitalizaci (výměna oken, nová zateplená fasáda, plastové rozvody kanalizace a vody, nové vchodové dveře, schránkový panel, apod.). Byt je v družstevním vlastnictví s možností převodu do osobního vlastnictví, družstvo SBD Vítkovice. V lokalitě je nadstandardní občanská vybavenost (obchody, kino, restaurace, mhd, sportoviště, základní i mateřská škola, atd.) a přímo u domu je bezproblémové parkovaní. Přes výbornou vybavenost se jedná o klidné místo s dostatkem zeleně v blízkosti Oderského parku na jedné a Bělského lesa na druhé straně.

Byt samotný je orientován na JZ s okny na jih a lodžií na západ. Byt je renovovaný – dřevěné parketové podlahy; nové rozvody elektřiny; lodžie má dřevěnou venkovní podlahu; kompletní nová výmalba; renovovaná kuchyňská linka, WC i koupelna; v předsíni je úložný policový systém a prostor pro pračku a sušičku. Do bytu je zavedena přípojka UPC s dostupností vysokorychlostního internetu i digitální televize, alternativně lze využívat novou digitální domovní anténu. K bytu náleží sklepní kóje a v domě je také uzamykatelná kolárna. V současné době je byt již vyklizený a nachystaný na okamžité nastěhování.

Průměrné měsíční náklady bydlení jsou cca 3.100 Kč (fond oprav, správní poplatky, úklid společných prostor, zálohy na dodávky tepla, teplé a studené vody, atd.)

Více než 8 let nám byl byt skvělým domovem! Zájemcům doporučuji osobní prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID447442
Layout2 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.