Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 61 m² bez realitkyKovářova, Prague - Stodůlky

Kovářova, Prague - Stodůlky
Monthly rentCZK 19,000

+ Poplatky za službyCZK 3,200
+ Vratná kauceCZK 38,000


Popis objektu: kancelářské prostory v přízemí budovy, vhodné pro menší poradenské firmy, ordinace, IT firmy. Jedná se o dvě samostatné kanceláře, jedna s oddělenou kuchyňkou. Ke kancelářím náleží servrovna/sklad/technická místnost 11,8m2 s bezpečnostními dveřmi a samostatné wc s možností využití sprchového koutu.

Poplatky fixní činí 3200Kč/měs a elektřina bude placena zálohově.

Multifunkční objekt Kovářova 23/39 se nachází ve staré zástavbě pražských Stodůlek v blízkosti stanice metra Stodůlky (400m od objektu), u metra jsou také obchody, restaurace, pošta. V blízkosti je business park Britská čtvrť (sídlo Komerční banky, Vodafone, Siemens, atd..).

Celý objekt prošel rekonstrukcí, a nyní splňuje vysoké nároky na zabezpečení a flexibilitu rozmístění kancelářských prostor. Objekt je zděný, což zajišťuje nízké provozní náklady. Prostory jsou s kvalitními dvousložkovými podlahami a vybaveny dostatečným osvětlením. Bezproblémové parkování v místě.

Property Characteristics

Listing ID446872
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space61
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.