Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 2 bedroom • 50 m² without real estateLibáň - Psinice, Královéhradecký Region

Reserved
Libáň - Psinice, Královéhradecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,000

+ Service chargesCZK 1


Nabízím dlouhodobý, min 5 let, pronájem rodinného domku po rekonstrukci. Zbývá vymalovat chodbu a místnost v patře, uklidit po malování a pak už jen položit koberce, pověsit dveře a může se bydlet. Pro mne je to časová i fyzická zátěž, takže mi jde hlavně o to, aby se o domek někdo staral, využíval přilehlé velké pozemky. Na pronájmu nemám v plánu extra vydělávat a o případné nájemcovy investice do vylepšení, oprav atd se samozřejmě sníží. V domě se prostě musí bydlet a návštěva několikrát za rok na víkend trvalé bydlení nenahradí.

Jsou nové omítky, elektřina, přivedená voda a vybudovaná koupelna se záchodem. Odpad sveden do nové žumpy, v horizontu dvou let má být obec připojena k centrální kanalizaci, ale znáte to. Rozhodně se na tom pracuje, starosta nám to před několika týdny potvrdil. Dole velká obytná místnost (cca 25 m2) s krbovými kamny, která za několik minut zvládnou spodek krásně vytopit, kuchyňka (cca 10 m2) a koupelna. V patře místnost (cca 16 m2) a nevyužitá půda (cca 25 m2). V domku je sklípek. Přípojka plynu v předzahrádce, přípojka internetu by nebyla problém, pevnou linku O2 jsem jenom před lety odhlásil. U domu jsou ještě velký seník a malá bývalá dílna.

Pozemky celkem 6000 m2. Část ovocná zahrada, 3500 m2 jsme běžně obdělávali.

Škola, školka, lékař , nákupy v nedaleké střediskové obci, Mladá Boleslav, Jičín - obě města zhruba 25 km. V okolí je klid, přivedl i několik mladých rodin s dětmi, a vesnice se postupně mění na pohodovou rodinnou atmosféru.

Další informace obratem zodpovím po mailu.

Property Characteristics

Listing ID446754
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha50
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.