Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 4+1 • 60 m² bez realitkyLiptál - Liptál, Zlínský Region

Liptál - Liptál, Zlínský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu RD s garáží, hospodářským stavením a ovocným sadem v obci Liptál. Velmi dobrá dopravní dostupnost. Dispozice v přízemí je prostorná předsíň a kuchyň (kombinovaný sporák, kuchyňská linka), dva pokoje, koupelna. V podkroví jsou další dva pokoje. Rozvod elektřiny 220 a 380V. Kvalitní sklep na ovoce je umístěn pod přilehlým hospodářským stavením. Ústřední vytápění s plynovým kotlem. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci.

Občanská vybavenost: asi 0,5 km vzdálená ZŠ a MŠ, do 0,3 km potraviny, zdravotní středisko, Obecní úřad, pošta. Jedná se o klidné místo v pěkném prostředí.

Měsíční nájem 8000 Kč + 5000 Kč inkaso na energie a vodu (vyúčtování přeplatku nebo nedoplatku ročně, podle aktuální spotřeby). Platba na každý měsíc předem. Dům je po kompletní rekonstrukci interiéru. K nastěhování ihned.

Property Characteristics

Listing ID446706
Layout4+1
Floor1
Building typeOther
Floor space60
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.