Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 39 m² without real estateStudentská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský Region

Reserved
Studentská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,400

+ Service chargesCZK 3,800


Nabízíme k pronájmu světlý a prostorný byt 1+1 v Studentské ulici, v Plzni - Bolevci. Tento pěkný byt 1+1 o výměře 39 m2 se nachází ve 4. patře panelového domu. Byt je prostorný a díky velkým oknům také slunný a světlý. Byt se pronajímá nezařízený, pouze kuchyně je vybavena starší kuchyňskou linkou, novým kombinovaným sporákem a vestavnou skříní. V předsíni je botník . Kauce 1 x nájem. Nájem 5.400,-Kč/měsíc. Poplatky: fond oprav - 1.000,- Kč/měsíc. Služby spojené s užíváním bytu: (zálohy na topení, vodu a služby spojené s užíváním bytu) -2.800,- Kč/měsíc.

K bytu náleží balkon v mezipatře a sklep v suterénu domu. Díky nedaleké stanici MHD (autobus, tramvaj) je zde výborná dostupnost do centra Plzně. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost: nákupní středisko, lékař, lékárna, nemocnice, sportovní i kulturní vyžití, v okolí je také krásná příroda, bolevecké rybníky a lesy.

Property Characteristics

Listing ID445992
Layout1 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Užitná plocha39
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.