Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 54 m² without real estateMaďarská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Reserved
Maďarská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,680,000


Prodám slunný byt 2+1/L, celková plocha 54 m2, 4. patro (5NP). Byt je po kompletní rekonstrukci - nové rozvody el., podhledy v celém bytě, vyrovnání podlah, zděné jádro - spojení WC a koupelny, vstupní bezpečnostní dveře Bedex bezpeč. třídy 3, kuchyňská linka Ikea s elektr. troubou a plynovým vařičem, plastová okna, vnitřní dveře Sapeli. Na podlaze je lino. V chodbě původní zrenovovaná skříň. Orientace oken v kuchyni a menším pokoji na Z, větší pokoj s lodžií je orientován na V. Pokoje nejsou průchozí. K bytu patří sklepní kóje v přízemí domu.

V domě je nový výtah (2013), je zrekonstruovaná střecha, otopná soustava, štítové stěny, v listopadu dojde k výměně stoupaček. Na jaře 2017 začne kompletní rekonstrukce domu - interiéru a exteriéru (zateplení, fasáda, lodžie, výmalba chodeb, výměna lin a dlažby na chodbách, zvonková tabla, markýzy, vstupní dveře). V domě je kabelová TV. Parkování bezproblémové, před domem je velké parkoviště. Přímo u domu Albert, 5 minut lesopark, cca 20 minut venkovní koupaliště Bažantnice. Zastávka MHD Kladno 3 minuty, 3 minuty zastávka Pražská linkového autobusu do Prahy, cesta na metro Veleslavín trvá 25 minut. V okolí do cca 10 minut 3 dětská hřiště, 4 MŠ.

Property Characteristics

Listing ID445641
Layout2 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha54
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.