Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 92 m² bez realitkySušilova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Sušilova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region
PriceCZK 4,190,000


Prodej prostorného bytu v osobním vlastnictví 2+1 ve 3. NP domu s výtahem na ulici Sušilova. Výměra bytu 91,9 m2 včetně sklepa 3,6 m2 a druhé komory 2,4 m2.

Dispozice bytu: obývací pokoj, ložnice, kuchyň, předsíň, koupelna, WC, komora, sklep, druhá komora v přízemí domu. V bytě jsou původní dřevěná okna, v pokojích a kuchyni jsou původní parkety. V chodbě je dřevěná podlaha, v koupelně a na WC je dlažba, samostatné vytápění bytu plynovým kombinovaným kotlem. Byt je určen k rekonstrukci. Velkou výhodou je komora v přízemí domu 2,4 m2, využitelná jako vlastní sklad či kolárna, kočárkárna. Komora je hned vedle výtahu.

Dům je po částečné revitalizaci: nové stoupačky, nové elektro rozvody, nový výtah. U domu je nově zrekonstruovaná předzahrádka. Další revitalizace jsou v plánu. Měsíční náklady 3.500 Kč včetně vytápění, fondu oprav, vody, společných prostor, elektřiny a plynu. Samostatné měřiče studené vody, elektřiny a plynu. Parkování u domu nebo v těsné blízkosti. Nedaleko domu je nákupní středisko, školy, školky, pošta, MHD, sportovní vyžití, veškerá občanská vybavenost. Velmi dobrá dostupnost do centra, atraktivní lokalita, klidné bydlení.

Property Characteristics

Listing ID445556
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space92
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCE

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.