Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 61 m² bez realitkyKarpatská, Prague - Vršovice

Reserved
Karpatská, Prague - VršovicePartially equipped
Monthly rentCZK 11,500

+ Poplatky za službyCZK 1,900


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu hezký, velmi světlý - slunný, částečně zařízený byt 2+1 s balkonem, o celkové ploše 61 m2. Byt je po částečné rekonstrukci z roku 2005 (plastová okna, repasované parkety, koupelna, wc) a nachází se ve 3.NP dobře udržovaného domu v Praze 10 -Vršovice, ul. Karpatská.

Byt se skládá ze vstupní haly, obývacího pokoje se vstupem na balkon, ložnice, kuchyně, komory, koupelny a samostatné toalety. Kuchyň je vybavena malou kuch. linkou a plynovým sporákem s troubou. V ložnici jsou velké vestavěné skříně a dvojlůžko. Koupelna se sprchovým koutem.

Lokalita je velmi dobře dopravně dostupná jak autem tak MHD, tramvaje a autobusy 3-5min od domu. Metro: Náměstí míru (10 min = tram 22), I.P. Pavlova (12 min = tram 6), Strašnická (4min = tram 7). V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost: obchody, restaurace, služby, velké obchodní a sportovní centrum EDEN, pošta, nemocnice, mateřská a základní škola.

Nájem možný od 1.12.2016. V odpovedi prosim uvedte neco malo o sobe, at vime na jak dlouho najem chcete, s kym budete bydlet, zda studujete, nebo pracujete a v jakem oboru. Pomuze nam to udelat si o Vas predstavu:-) Dekujeme.

Zálohy na teplo, teplou a studenou vodu, plus poplatky dělají 1.900,- Kč/2osoby/měsíc + nájemce platí vlastní spotřebu elektřiny a plynu (odběr převeden na nájemce)

Property Characteristics

Listing ID445450
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space61
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.