Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Non-residential property
  • Other

Show all listings

Commercial property to rent • 174 m² without real estateMařákova, Prague - Dejvice

Mařákova, Prague - DejviceEquipped
Monthly rentCZK 42,000

+ Service chargesCZK 14,500


Nabízíme pronájem kompletně zrekonstruované restaurace vzdálené 100 m od stanice metra Hradčanská (vhodné i pro kavárnu či vinárnu). Prostor s celkovou plochou 174 m2 a kapacitou 52 míst je připraven k okamžitému zahájení provozu. Kuchyň je plně vybavena(včetně nového konvektomatu). K dispozici je dále nově vybudovaný sklad s lednicemi a mrazáky. Odbytová část je vybavena veškerým potřebným inventářem vč. kávovaru, nápojových lednic a myčky na sklo. Vytápění prostor vlastním plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Možnost instalace předzahrádky (cca 18 míst) formou záboru obecního chodníku. Nájemní smlouva na dobu určitou s možností prodloužení. Měsíční nájemné Kč 42.000, měsíční zálohy na plyn Kč 1.500, na vodu 3.000, na el. energii Kč 10.000. Za kompletní vybavení restaurace a jako kompenzace za provedenou rekonstrukci prostor odstupné Kč 1.500.000 Kč + DPH.

V případě zájmu o prohlídku a doplňující informace nás kontaktujte na uvedeném emailu či telefonicky. Realitní kanceláře, prosím, nevolat ani nepsat, děkujeme za pochopení.

Property Characteristics

Listing ID445266
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Plocha nebytového prostoru174
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.