Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 125 m² without real estateKapitána Jaroše, Rožmitál pod Třemšínem - Rožmitál pod Třemšínem, Středočeský Region

Kapitána Jaroše, Rožmitál pod Třemšínem - Rožmitál pod Třemšínem, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,890,000


Prodám řadový rodinný dům v osobním vlastnictví s lodžií, garaží a zahrádkou v klidné lokalitě, cca 300 metrů od centra města. Dispozice: 4+kk+garáž, v přízemí se nachází garáž, prostorná chodba s vestavnými skříněmi, toaleta a velký obytný prostor s kuchyňským koutem. V prvním poschodí se nachazí dvě samostatné ložnice - z jedné vstup na zastešený balkón, koupelna s WC a obývací pokoj.

K domu náleží 1/10 podíl na příjezdové cestě a zahrádka v současné době zatravněná. Z inženýrských sítí je zaveden obecní vodovod a kanalizace, elektřina, vytápění je řešeno el.přímotopy, ohřev TUV - bojler. Ve městě je veškerá občanská vybavenost: zdravotnické zařízení, škola, školka, ZUŠ, obchody. Město Rožmitál p. Tř. leží na oraji CHKO Brdy v bezprostřední blízkosti turistických tras, ideální jako výchozí bod pro pěší nebo cykloturistiku, v zimě běžky.

Property Characteristics

Listing ID444854
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha125
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.