Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1366 m² without real estatePlešnice - Plešnice, Plzeňský Region

Plešnice - Plešnice, Plzeňský Region
PriceCZK 1,200,000


Nabízíme k prodeji stavební pozemek v Plešnicích o celkové výměře 1366 m2, vhodný k výstavbě rodinného domu (souhlas o výstavbě vydal odbor územního plánování MěÚ Nýřany). Pozemek se nachází 14 km západně od Plzně a 5 km od Města Touškov. Pozemek se nachází v souvisle zastavěném území. Ze severní strany vede veřejná komunikace směrem k železniční zastávce a dále k hrázi Hracholuské přehrady. Okolní pozemky jsou zastavěny rodinnými domy se zahradami. Místo je klidné, nezatížené. Inženýrské sítě jsou v dosahu pozemku. Pozemek je přibližně trojúhelníkového tvaru, je celý oplocený, vrata jsou ze severní strany od veřejné komunikace. Pozemek je zatravněný a nenachází se na něm žádné stavby.

V obci Plešnice je železniční zastávka a staví tu také autobusy veřejné dopravy. Dále se tu nacházejí potraviny a restaurace v okolí Hracholuské přehrady.

Property Characteristics

Listing ID444467
OwnershipPersonal
Plocha 1,366

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.