Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² bez realitkyNáměstí Junkových, Prague - Stodůlky

Náměstí Junkových, Prague - StodůlkyPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000


Pronajmu 1+1 s malou vstupní předsíní/pracovnou v panelovém domu.

Jde o byt situovaný v 1.patře v klidné části sídliště s hezkým výhledem do vnitrobloku. Hlavní místnost má dvě velká okna, je velmi slunná. Malou předsíň lze využít i jako pracovničku. Obývák není od kuchyně oddělen dveřmi. Jádro je vybaveno samostatnou toaletou a koupelnou se sprchovým koutem. V bytě je jen základní nábytek, skříně, je třeba si jej doplnit. Je zde ale kuchyňské vybavení, lednice i pračka. Topení je ústřední. Na podlaze je linoleum (úvodní foto je neaktuální, ostatní fotky jsou čerstvé), stěny jsou vymalovány. Rychlý wifi internet a kabelová televize UPC jsou v ceně.

Dům se nachází přímo u zastávky Podhajská pole, 5 min. autobusem od metra C Kobylisy. V okolí je lesík, sportovní hřiště a veškerá infrastruktura obchodů, služeb a klubů. Určitými bonusy jsou plavecký bazén a nádherný park léčebny Bohnice 5 minut chůze od domu.

Cena je konečná s veškerými poplatky. Požaduji kauci ve výši jednoho nájmu předem. Smlouvu nabízím na jeden rok s možností prodloužení. Byt je volný ihned a první nájem bych proporčně snížil podle data nastěhování. Také bych uvítal možnost domluvit se na dovybavení bytu (koberec apod.) s nájemníkem prostřednictvím odečtů z nájmu.

Prohlídky je možno domlouvat na sedmou hodinu večerní.

Property Characteristics

Listing ID444303
Layout1 bedroom
Floor1
Building typePrefab concrete
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.