Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 41 m² without real estatePalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 15,000


Exkluzivní nabídka k pronájmu luxusního bytu 1+KK v budově Nového Semilassa (Palackého třída 124, Brno – Královo Pole). Celková podlahová plocha bytu je 41 m2 a byt se nachází se ve 4. nadzemním podlaží. Byt se skládá z chodby, koupelny + WC a pokoje s kuchyňským koutem. V roce 2012 proběhla kompletní přestavba a zařízení bytu od firmy ViewArt. Byt je kompletně zařízený na míru vč. spotřebičů (lednice, mikrovlnná trouba, indukční deska, myčka, pračka, TV). V těsné blízkosti se nachází Kulturní dům Semilasso, supermarket Albert atd. Nové Semilasso je polyfunkční dům, v němž se nachází např. posilovna, kavárna, restaurace a mnoho dalšího. Tramvajová a autobusová zastávka je přímo před domem a za cca 5 minut lze dojít k vlakovému nádraží Brno-Královo Pole. Prohlídky možné po domluvě.

Měsíční nájemné činí 15 000,- Kč + zálohovou platbu za služby 2 000,- Kč (v ceně záloh za služby je zahrnuta paušální platba za internet a TV), celkové měsíční nájemné činí 17 000,- Kč. Dále nájemce uhradí vratnou bezpečnostní zálohu ve výši nájemného tj. 15 000,- Kč. V případě zájmu je možné využít garážové stání v domě. Za dalších 1 000 Kč/měsíc, neomezený vstup do 7. NP, kde se nachází relaxační zóna (bazén, whirlpool, sauna, gril, anglický salónek s koženými křesly a sedačkami, velkým krbem a velkou LED TV).

Property Characteristics

Listing ID444214
LayoutStudio
Floor4
Building typeOther
Užitná plocha41
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.