Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 53 m² bez realitkyMladých Běchovic, Prague - Běchovice

Mladých Běchovic, Prague - Běchovice
PriceCZK 2,489,000


Nový byt 2+KK, zajímavá cena, byt z naší nové výstavby v Praze 9 - Běchovicích, majitel projektu!

Byt o velikosti 52,34 m2 umístěn v posledním patře nízkopodlažního domu tudíž 3 NP(2.patro). Domy jsou vybaveny výtahy. K tomuto bytu náleží nadstandardní sklep o rozměrech 4,14 m2.

Poloha bytu v posledním patře umožňuje mnohé zajímavé úpravy, zejména se jedná o možnost vytažení stropu podél střechy touto jednoduchou úpravou vznikne prostor na víc který lze využít jako mezipatro na kterém může být umístěna ložnice a mnohé další možnosti rozšíření.

Objekt s vynikající dostupností do centra. V okolí rozsáhlé plochy zeleně, celý objekt se nachází v blízkosti Klánovického lesa. Domy jsou provedeny ve vysokém standardu celý objekt je vybaven dřevěnými eurookny.

Vybavení bytu - Bezpečnostní protipožární vchodové dveře, laminátová plovoucí podlaha (odstín dle výběru), keramická dlažba, keramické obklady (barevné navrhy výběr možný), závěsné WC, vana, standardní příprava na kuchyňskou linku, domácí telefon, TV a telefonní zásuvky v každé obytné místnosti, dřevěné balkonové dveře a eurookna, k bytu náleží měřáky spotřebované vody, el. energie a spotřeby na topení.

Každá ze tří budov má vlastní kotelnu s plynovým kotlem.

Jako bonus nyní dáváme do každého bytu vestavné skříně naší výroby zdarma. Dále na všechny truhlařské prace objednané u naší firmy nabízíme slevu až 50%.

Je možnost koupě garážového stání umístěného v podzemních garážích za cenu 238.000 Kč s DPH, každý byt má možnost mít garážové stání!

Objekt bude obsahovat v přízemí prostory se službami pro obyvatele (potraviny, lékarna, kadeřnictví a mnohé další)

Kolaudace objektu proběhne v prosinci tohoto roku.

Již nyní máme prodáno 50% z naší výstavby.

Pokud Vás zajímají další bytové jednotky z našeho projektu můžete mne kdykoliv kontaktovat a já Vám zašlu informace o dalších volných bytech prostřednictvím e-mailu.

Property Characteristics

Listing ID44401
Layout2+kk
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space53
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.