Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+1 • 130 m² bez realitkyCírkvice - Církvice u Kutné Hory, Středočeský Region

Církvice - Církvice u Kutné Hory, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,950,000


Prodej rodinného domu o dispozici 4+1, s vlastním oploceným pozemkem o rozloze 2939m2, se studnou, v obci Církvice, okr. Kutná Hora. Užitná plocha domu je cca 130m2. Interiér domu v přízemí nabízí: prostornou předsíň, 2x spíž, chodbu, obývací pokoj, menší kuchyň, 2x ložnice, koupelna a WC zvlášť. V horním patře se poté nachází velká prostorná ložnice, šatna a půda. Vytápění domu je řešeno pomocí plynovými WAW. IS zavedeno: obecní vodovod, kanalizace, plyn, elektřina. Okna jsou původní dřevěná, zánovní střešní krytina a fasáda. Dům je z části podsklepen. Na zahradě se nachází zděná garáž s dílnou a menší hospodářská budova s výběhem pro drůbež. S ohledem na velikost pozemku a příjezdové cestě je zde možné postavit i další dva rodinné domy. Na pozemku je větší množství vzrostlých plodících stromů, jako jsou jabloně, vlašský ořech, lískový ořech, hrušeň, třešeň, apod. Na pozemku se také nachází políčko na pěstování zeleniny. Dům je plně obyvatelný, avšak potřebuje opravit vnitřní omítky, WAW v ložnici, nutná výmalba, natření parapetů a oken samotných, a můžete bydlet. Dům se prodává částečně vybavený.

Dobré spojení 7km Čáslav, 8km Kutná Hora, 14km Kolín, 60km Praha. V obci je dobrá občanská vybavenost škola, školka, samoobsluha, hřiště, restaurace. Cena k jednání. RK prosím nevolat! Dotazy týkajícího se domu, prosím směřujte na e-mailovou adresu vitova.nikol@centrum.cz.

Property Characteristics

Listing ID443216
Layout4+1
Floor1
Building typeOther
RizikaPrověřit »
Floor space130
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.