Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 55 m² without real estateUrxova, Brno - Komín, Jihomoravský Region

Urxova, Brno - Komín, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 3,500


Nabízíme moderně řešený byt v panelovém domě 2+1 55 m2 v tiché lokalitě Brno-Komín s dobrou občanskou vybaveností a výborným přístupem do přírody. Byt má zděné rekonstruované jádro (vana + WC), dva neprůchozí pokoje, rozšířenou kuchyň s malou obývací částí a balkon orientovaný na východ. Byt je částečně zařízen, v předsíni a v ložnici jsou vestavěné skříně, manželská postel, v druhém pokoji jsou zrcadlové skříně a knihovna se stolem, v koupelně zůstává pračka a skříňka pod umyvadlem, v kuchyni je praktická kuchyňská linka, barový pult se spotřebiči (plynový sporák s el. troubou, velká lednice s mrazákem, velká myčka) a malá rozkládací pohovka. K nastěhování ihned, nutná dvouměsíční vratná kauce při podpisu smlouvy.

Byt je vhodný pro 2 osoby nebo rodinu s malým dítětem. Do 12 min chůze je tramvajová zastávka, 7 min chůze trolejbusová zastávka a přístup na medlánecké letiště, cyklostezky do městských částí Žabovřesky, KrPole a k přehradě. V blízkosti domu je několik dětských hřišť, restaurace a večerka. V domě je kočárkárna, sušárna a dva sklepy s policemi (sklepní kóje a jeden zmenšený sklep, např. na nářadí nebo zavařeniny).

Cena nájmu 13.000,- + poplatky 3.000,- + internet (UPC) 500,-.

Prosíme, aby nás nekontaktovali zprostředkovatelé a realitní agentury.

Property Characteristics

Listing ID441525
Layout2 bedroom
Floor3
Building typePrefab concrete
Užitná plocha55
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.