Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 312 m² without real estatePark Pod Korábem, Prague - Libeň

Park Pod Korábem, Prague - LibeňPartially equipped
PriceCZK 450,000


Nabízím k prodeji dřevěnou chatu (užitná plocha cca 20m2) s přístavkem, ve kterém se nachází splachovací WC. Plocha dílce v zahrádkářské kolonii Košinka čítá 312m2. Na dílci jsou dále vzrostlé stromy (meruňka, třešně, zatím nízké túje po obvodu), dále příprava na záhonky (viz fotografie). Na dílci je celoroční voda, možnost napojení na elektrickou síť (z důvodu nevyužívání zahrádky nyní odpojeno). Odpady jsou řešeny provizorně, je nutná investice do jímky.

Chata je cca z roku 2012, prostorná, vybavená ledničkou. Dále je v chatě vytvořeno ještě patro na spaní.

Vztah k Zahrádkářskému svazu je podnájemní. To znamená, že po sepsání kupní smlouvy a složení ceny do advokátní úschovy, je ještě potřeba podepsat podnájemní smlouvu se Zahrádkářským svazem na zahrádkářský dílec. Podnájem je cca 11,-/m2 ročně. Podnájemní smlouva se podepisuje na dobu určitou na 2 roky, pokud majitel chaty o zahrádku náležitě pečuje, prodlužuje se na dobu neurčitou.

Property Characteristics

Listing ID441079
LayoutOther
OwnershipOther
Užitná plocha312
Fully furnishedPartly
Building typeWooden

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.