Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 43 m² without real estateFibichova, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký Region

Fibichova, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 6,000

+ Service chargesCZK 1,000


Fibichova, Teplice, Ústecký kraj

Pronájem bytu 2+kk 43 m2

6000 Kč + ( 1000 Kč, 1 osoba)

Dobrý den, s ohledem na množství zájemců mějte prosím strpení. Budeme Vám komunikovat další postup e-mailem. Děkuji za pochopení. (Zatím nejsme s nikým finálně dohodnutí, proto inzerát ponecháváme aktivní.)

Nabízíme byt o velikosti 2+ kk který prošel částečnou rekonstrukcí, 2.NP panelového domu v klidném a čistém sousedství. Větší pokoj je částečně vybaven kuchyňskou linkou, v ložnici zůstává šatní skříň. Koupelna ( cihla) má prostorný sprchový kout, umyvadlo, vyvýšené WC, žaluzie na všech oknech; původní vestavěná skříň v šatně v obou pokojích PVC. Pračka (umístěná na chodbě); Součástí je i uzamykatelná sklepní kóje o velikosti 2 m2 , na patře je přístup do společné sušárny. Kontejnery pro recyklovaný odpad jsou 20 metrů od vchodu. Doprava v ulici je minimální a parkování je vždy dostupné. U domu je parkování na uzamčení a prostorné hřiště pro děti, žijící v domě, kde se nesmí venčit domácí zvířata. V okolí najdete prodejnu Albert , OBI hobby market, Kaufland ( 300 m ), Penny ( 100 m), trnovanskou sít´ různých obchůdků, včetně lékárny. Centrum dostupné 20 minut chůze. ( MHD 2 min.) Koho HLEDÁME od přelomu října či listopadu jsou nájemníci, kteří nenaruší klidnou atmosféru v domě, oceňují pořádek, znají svá práva i své povinnosti a hledají dlouhodobé řešení svého bydlení touto formou.Těšíme se na setkání.

Property Characteristics

Listing ID440724
Layout2+kk
Floor2
Building typePrefab concrete
Užitná plocha43
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative
EPCG - Mimořádně nehospodárná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.