Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estatePod Harfou, Prague - Vysočany

Pod Harfou, Prague - VysočanyPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Garage • Terrace 7.2 m²
Monthly rentCZK 20,500

+ Service chargesCZK 5,620
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízím k pronájmu krásný slunný byt 2+kk/balkon/parkovací stání s výbornou polohou. Tento byt má v projektu Nová Harfa jednu z nejlepších orientací s částečným výhledem do zeleně. Na tento bytový dům navazují řadové rodinné domky, což z něj dělá vyjímečný byt v této lokalitě. Je totiž umístěn na samém okraji celého projektu. Přímo za domem (50 metrů) se nachází 6 km dlouhá cyklostezka s kvalitním asfaltovým povrchem vedoucí podél říčky Rokytky. Ta je vhodná zejména pro bruslení, běh, cyklistiku nebo rodinné procházky. Tento byt si původně zařídil majitel pro své potřeby. Byt je proto vybaven v plnohodnotné podobě, v nadstandardu a byl s maximální péčí udržován. Celková plocha nemovitosti je 52 m2, z toho 44,8 m2 byt a 7,2 m2 balkon. Benefitem je jistě i vynikající dispozice, včetně řešení úložných prostor. Tvoří ho ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou a chodba s prostornou vestavěnou skříní. Byt i balkon jsou orientovány na západní stranu (odpolední letní slunce od cca 13.30 do 21 hod.), což je příjemné pro odpolední a podvečerní relaxaci. Balkon má dostatek prostoru pro posezení či grilování. Byt se nachází ve 2. NP s výtahem (odpovídá však 3. patru, neboť v domě nejsou přízemní byty). Jedná se o světlý příjemný byt s nadstandardním vybavením, jako jsou posuvné interiérové dveře, plovoucí podlaha a s částečným vybavením bytu (kuchyně, pohovka, obývací stolek, závěsy, manželská postel, skříně v ložnici, vestavěná skříň na chodbě, botník, posezení na balkoně, pračka a další). V blízkém okolí (2 min. pěšky) jsou obchody s potravinami, kavárny, restaurace, vinárna a další služby. Dostupnost do centra města zajišťují tramvajové linky, autobusy i metro. Tramvajová zastávka Podkovářská je vzdálena 2 minuty od bytu, vlaková stanice Libeň 5 minut od bytu. Do centra se dostanete za 12 minut, stejně jako autem na vnitřní i vnější pražský okruh směrem na Ml. Boleslav, Hr. Králové, Brno, Teplice, Ústí n. L. nebo Plzeň. Byt je připraven k nastěhování ihned. Celková cena nájmu je 20.500 Kč + poplatky cca 5.620 Kč (aktuální výše měsíčních záloh). Byt nabízí k pronájmu přímý majitel. Nemáme zájem o služby realitních kanceláří, proto je seriózně žádám, aby nevolali.

Property Characteristics

Listing ID440665
Layout2+kk
Available from15/03/2024
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
Užitná plocha52
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Balcony
Wheelchair accessible
Lift
MHD 2 minutes on foot
Terrace/deck: 7.2 m²
Parking
Garage

What you will find nearby

Public transportPodkovářská
🚶 197 m (2 min)
Post officePraha 93
🚘 2,048 m (4 min)
ShopAlbert
🚶 228 m (3 min)
BankKomerční banka
🚘 1,596 m (4 min)
RestaurantLa Rocket
🚘 1,280 m (3 min)
PharmacyLékárna WPK
🚶 488 m (6 min)
SchoolCOPTH
🚶 800 m (10 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 1,700 m (4 min)
Sports fieldBilliard klub Kolbenka
🚶 771 m (9 min)
Playground
🚶 78 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.