Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 674 m² without real estateKrhanická, Prague - Kamýk

Krhanická, Prague - Kamýk
PriceCZK 7,750,000


Prodám RD se samostatnou garáží nacházející se na pozemku o výměře 674 m2.

Dům se skládá ze dvou podlaží. Přízemí tvoří zádveří a prostorná hala, ze které se lze dostat do 2 pokojů, kuchyni, WC, spíže. V 1. patře se nachází další 2 pokoje, koupelna, bývalá prádelna, terasa. Oba patra jsou propojena širokými dřevěnými schody, zeď u schodiště zdobí původní vitrínová skla. V pokojích jsou parkety. Půda je prázdná a lze na ni dostavět další místnost. Dům je taky částečně podsklepen. Na pozemku je k dispozici vlastní studna, jinak je dům také připojen k vodovodu. V domě je rovněž zavedená elektrická energie.

Dům byl vystavěn v 30. letech , je v původním stavu a je určen k rekonstrukci. Jsou tam možnosti jak dům rozšířit a dostavět bydlení v půdním prostoru. Zahrada je prostorná, lze ji uvelebit podle vlastního přání (momentálně tam rostou jehličnany a ovocné stromy). Mezi čelní stranou domu a ulicí je ještě předzahrádka.

Velkou výhodou je umístěni nemovitosti v lokalitě, která je velmi oblíbená Pražany k bydlení – klidné prostředí, není slyšet hluk z rušných silnic. Přitom veškerá občanská vybavenost je přímo buď v téže, anebo v sousedních ulicích - MŠ, ZŠ, gymnázium, supermarket, poliklinika, dětská hřiště, restaurace apod. Pro milovníky procházek jsou v nedaleké blízkosti parky. Dobře je řešená i dopravní možnosti: v pěší dostupnosti MHD a v 12 minutách autobusem je metro Kačerov. (Pokud se realizuje plánovaná stavba metra D, tak to bude velké plus pro nové majitelé domu). Autem se lze mimo jiné napojit na Pražský okruh.

Cena je k jednání.

Property Characteristics

Listing ID440055
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha674
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.