Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 77 m² without real estateZa Lázeňkou, Prague - Dubeč

Za Lázeňkou, Prague - Dubeč
PriceCZK 4,762,500


Vybrali jsem pro vás nádherný byt 3+kk o velikosti 77 m² s terasou 45,3 m² a s velkou předzahrádkou 147,9 m² v projektu Viladomy Dubeč. Proč je právě tento byt nejlepší koupí a životní investicí? Nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu s dětmi, které se mohou vydovádět na přilehlé zahrádce. K nastěhování již v létě 2017.

Středobodem rodinného života se jistě stane prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a byt vás osloví i promyšlenou dispozici všech místností. Naše společnost postavila bydlení pro tisíce rodin. Důvěřujte nám a v tomto projektu naleznete úžasný domov s nejlepším poměrem ceny a kvality.

Proč jsme postavili Viladomy Dubeč právě zde? Jedná se o jedinečnou lokalitu uprostřed nádherné přírody s krásným výhledem z většiny bytů. V projektu naleznete celkem 118 bytů ve čtyřech tří až čtyřpodlažních viladomech s ustupujícími horními patry. Celkem 99 podzemních garážových stání a dostatek venkovních parkovacích míst vám usnadní parkování.

Milovníky přírody a aktivního trávení volného času jistě nadchne bezprostřední blízkost celkem tří chráněných území - lomu Rohožník, soustavy rybníků Lítožnice a přírodního parku Říčanka. Velkou výhodou Dubče je vedle nesporného přírodního bohatství i kompletní občanská vybavenost s dostatkem kulturního a sportovního vyžití. Přímo v obci se nachází zdravotní středisko, lékárna, mateřská a základní škola, řada obchodů, několik restaurací a supermarket. Obchodní centrum Europark Štěrboholy je navíc vzdáleno pouhých 5 minut jízdy.

Property Characteristics

Listing ID439002
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha77
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.