Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1305 m² without real estateUnkovice - Unkovice, Jihomoravský Region

Unkovice - Unkovice, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,350,000


Přímý vlastník nabízí krásný stavební pozemek o celkové ploše 1305 m2 v obci Unkovice, Brno - venkov. Veškeré inženýrské sítě jsou vyvedeny na hranici pozemku. V loňském roce byla udělána nová příjezdová cesta. Pozemek není oplocen, část pozemku tvoří ovocný sad.

V okolí zahrádky, krásné louky a cyklostezky až do Vídně, kousek se nachází malý Aquapark, dále pak přehrada Nové Mlýny a vinařské oblasti Mikulov, Velké Pavlovice a Pálava. Pozemek je tedy ideální pro rodiny s dětmi, nachází se v již zastavěné části obce, přesto na kraji, kde se skýtá krásný výhled na kopec Výhon. Skvělé spojení do Brna/Vídně (ve vedlejší obci Žabčice se nachází vlaková stanice).

Direct owner offers beautiful building site of total area 1305 m in Unkovice municipality close to city Brno. All utilities are connected to the boundary. Last year was done a new driveway.The land is not yet fenced, part of the land consists of orchard.

In the vicinity gardens, meadows and trails to Vienna, close is small Aquapark, dam Nové Mlýny and wine region - Mikulov, Velké Pavlovice and Pálava. The land is therefore ideal for families with children, is located in the village with built houses around but on the edge where it offers a beautiful view of the hill Výhon. Great connections to Brno / Vienna (in close village Žabčice is a train station).

Property Characteristics

Listing ID438595
OwnershipPersonal
Floor space1,305

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.