Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² bez realitkyPionýrů, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký Region

Pionýrů, Klášterec nad Ohří - Miřetice u Klášterce nad Ohří, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 590,000


Byt je po kompletní rekonstrukci: nové podlahy (položeny koberce a PVC), snížené stropy (odhlučněné minerální vatou) + osvětlení bodovými světly, nová elektrika včetně nového přívodu, datové rozvody internetu ve všech místnostech. V obývacím pokoji ve stropě připraven HDMI kabel + napájení pro projektor-PC a druhý propoj pro TV-PC. Zděné jádro (oddělená koupelna a WC), vana se zástěnou, topný žebřík na ručníky. Nově zrekonstruované stoupačky + nové WC včetně malého umyvadla. Nově vybavená kuchyň včetně sporáku/el. trouby, digestoře a LED osvětlení. Vybourané původní kovové zárubně a nahrazeny dřevěnými s novými dveřmi (ložnice průsvitné, WC a koupelna plné). Celý dům je zateplen a všechny byty mají plastová okna.

K bytu patří sklep + balkon v mezi patře. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost, jako škola, školka, obchody, banka, zastávka MHD, parkování přímo před domem.

Property Characteristics

Listing ID437858
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space57
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.