Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Small studio • 19 m² without real estatenáměstí Tomáše Garrigue Masaryka, Moravský Krumlov - Moravský Krumlov, Jihomoravský Region

náměstí Tomáše Garrigue Masaryka, Moravský Krumlov - Moravský Krumlov, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 5,500


Nabízím k pronájmu vybavené pokoje, velikosti od 19 m2, na nám. T.G.Masaryka 27, Moravský Krumlov.

Pokoje mají vlastní sociální zařízení, jsou vybaveny nábytkem (může být odstraněn dle dohody). Jedná se o tiché bydlení v centru Moravského Krumlova.

Aktuálně volné:

Pokoj č. 206, 19 m2, cena 6.000 Kč/měsíc vč. energií za 1 osobu, jedná se o 1 pokoj s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou.

Pokoj č. 104, 19 m2, cena 5.500 Kč/měsíc vč. energií za 1 osobu, jedná se o 1 pokoj s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, umývadlem a toaletou.

Bez kauce a bez provize RK!

Bez nutnosti dlouhodobé smlouvy a bez nutnosti výpovědní doby. Vhodné i jako dočasné bydlení. Vice informací: frantisek.bublan@gmail.com

Vhodné především pro pracující klienty, příp. seniory. Nelze čerpat sociální dávky na bydlení (nemovitost je zkolaudována jako hotel, nikoli jako byty).

Property Characteristics

Listing ID436165
LayoutSmall studio
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha19
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.