Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 58 m² bez realitkyHornopolní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region

Reserved
Hornopolní, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský Region
PriceCZK 1,065,000


Dobrý den,

nabízím Vám ke koupi byt o velikosti 2+1 s celkovou rozlohou 58m2. Byt se nachází v žádané lokalitě na adrese Hornopolní 39 v Ostravě. V blízkosti bytu se nachází školka a dětské hřiště. Dům je po kompletní revitalizaci (zateplení, plastová okna). Nákupní centra (Karolina, Futurum), dopravní uzel (MHD, bus, vlak) a centrum města jsou v pěší docházkové vzdálenosti do 20 min.

Byt je umístěn ve 4. nadzemním podlaží s orientací na dvě světové strany (V – ložnice, Z – obývací pokoj a kuchyně). Byt je po kompletní rekonstrukci BEZ UŽÍVÁNÍ! Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, komory, koupelny s WC a lodžie.

V rámci rekonstrukce byla změněna původní dispozice bytu, tak aby vyhovovala současnému modernímu bydlení. Nově bylo provedeno zděné jádro, elektro rozvody, rozvody vody a odpadu, omítky (v koupelně sádrová stěrka), sádrokartonové podhledy, podlahy, LED osvětlení (koupelna, chodba a komora). V koupelně je příprava na umístění pračky, alt. skříň s úložným prostorem. Celkově je koupelna laděna do jednoduchého elegantního stylu. V kuchyni jsou připraveny vývody na myčku, sporák + další elektro zásuvky.

RK prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID435314
Layout2 bedroom
Floor4
Building typePrefab concrete
Floor space58
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative
EPCC

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.