Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 62 m² without real estatetřída Tomáše Garrigue Masaryka, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region

třída Tomáše Garrigue Masaryka, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský Region
PriceCZK 1,950,000


Nabízím k prodeji hezký byt 2+1 62m2 v centru Mladé Boleslavi. Byt se nachází v 5 patře panelového domu s výtahem, který prošel rekonstrukcí. V bytě jsou 2 samostatné pokoje, kuchyň s kuchyňskou linkou a sporákem, vstupní chodba s vestavěnou skříní, toaleta a koupelna s vanou. Celý byt je vybaven plastovými okny a je zde nové topení s digitálními ukazateli odběru tepla. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 2m2. Velikou výhodou je prostorná sušárna, která je umístěna hned vedle bytu a je možné ji kdykoliv využívat. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost. Autobusová zastávka je před domem. Byt je v družstevním vlastnictví. Celkové měsíční náklady bytu jsou cca 3000 Kč vč. záloh na energie. (výše záloh je na každém majiteli)

Property Characteristics

Listing ID434500
Layout2 bedroom
Floor5
Building typePrefab concrete
Užitná plocha62
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative
EPCG - Mimořádně nehospodárná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.