Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+1 • 61 m² without real estateTřeboňská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský Region

Třeboňská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,333,000


BYDLENÍ NAD KOUPALIŠTĚM ROLAVA - VESNICE UPROSTŘED MĚSTA !

POVÁNOČNÍ SLEVA - pro vážného zájemce 52 000,- Kč ! z 1.385.000,- Kč.

Byt 3+1 se nachází v tiché lokalitě s výhledem do zeleně a na Krušné hory, je slunný a velice útulný. Jeho součástí je velký sklep o rozměrech 16m čtv.

V ceně bytu je již zahrnuto vyhotovení právnicky ošetřených smluv renomovanou karlovarskou advokátní kanceláří, včetně všech náležitostí potřebných k převodu nemovitosti.

Byt je rohový - s okny situovanými do tří světových stran. Je ideální jak pro rodinu s dětmi, tak pro každého, kdo má rád klidné a nerušené prostředí .

Nachází se v bezprostřední blízkosti přírodního areálu koupaliště ROLAVA, kde je mnoho možností sportovního vyžití i jiných aktivit.

Poblíž (3 minuty pěší chůze),se nachází stanoviště MHD a obchodní středisko TESCO.

Výhodou je i bezproblémové parkování a možnost využití společného-velmi pěkného a čistého půdního prostoru na sušení prádla.

Blízkost zahrádek v této lokalitě zcela jistě zajistí příjemné PŘÍRODNÍ BYDLENÍ.

JEDNÁ SE O JEDINEČNOU PŘÍLEŽITOST! Neváhejte si vytvořit nový a krásný domov v unikátním prostředí.

Byt : 61 m2 , Sklep : 16 m2 , Užitná plocha : 77 m2

POZNÁMKA K CENĚ : Cena nabízené nemovitosti je velmi příznivá - neboť již zohledňuje případnou rekonstrukci bytu k dotvoření podle vlastních představ.

Apartment 3 + 1 is located in a quiet area with views of the Mountains. The apartment is sunny and very cozy. Apartment has a large cellar of size 16 sq.meters. The apartment is ideal for families with children, as well as housing for everyone who likes a quiet and undisturbed environment. The apartment is located

(5 minutes walk) near the natural swimming pool ROLAVA where there are many opportunities for sports use and other activities. In the immediate vicinity is the habitat of city transportation and commercial center TESKO. The advantage of this area (apartment) is also free parking for several cars. The proximity of gardens in this area certainly pleasant and ensures a pleasant natural living.

Property Characteristics

Listing ID434400
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha61
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.