Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 70 m² bez realitkyCimburkova, Prague - Žižkov

Cimburkova, Prague - Žižkov
Monthly rentCZK 19,360

+ Poplatky za službyCZK 2,300


Nebytový prostor kolaudovaný jako prodejna, obchod v přízemí domu, samostatný vstup z ulice. Prostor je po kompletní rekonstrukci, nové elektrorozvody, rozvody vody, připraveny rozvody i pro možné využití jako kadeřnický salon, podlahy keramická dlažba, 4 místnosti – obchod, kuchyňka, sprchový kout s WC a zázemí (sklad). Etážové topení a ohřev teplé vody na elektřinu - kombinovaný elektrický kotel se zásobníkem. Spotřebu elektrické energie hradí nájemce po převodu elektoroměru přímo dodavateli energie. Nájemné ve výši 16 000,- Kč + 21% DPH (celkem 19 360,- Kč) nezahrnuje zálohu za vodné a stočné, poskytované s nájmem prostoru v celkové výši cca 300,- Kč měsíčně.

K pronájmu možné ihned. V roce 2017 bude probíhat oprava uliční fasády domu a výměna vjezdových vrat do dvora domu. K pronájmu je výhledově možnost pronájmu jedné z pěti garáží ve dvoře domu, plocha16 m2. Dostupnost O2, připraveny rozvody UPC.

Výborná dopravní dostupnost BUS 133,175,207(stanice Tachovské náměstí). Při podpisu nájemní smlouvy složí nájemce kauci ve výši 32 000,- Kč. Kauce je vratná při ukončení nájemního vztahu.

REALITNÍM MAKLÉŘŮM NEODPOVÍDÁM !!

Property Characteristics

Listing ID432671
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space70
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.