Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 88 m² without real estateJana Masaryka, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region

Jana Masaryka, Jihlava - Jihlava, Vysočina Region
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 24,000


Nabízíme pronájem prostorného bytu 3+1 v cihlovém domě v ulici Polní, v lokalitě na Slunci v blízkosti centra Jihlavy. Byt (88 m²) prošel v roce 2014 částečnou rekonstrukcí, při které byla vyměněna okna a podlahy. V pokojích jsou zrenovované původní dřevěné parkety. Nedávno tu byl také instalovaný úspornější plynový kotel. Byt je nevybavený, až na kuchyňskou linku a plynový sporák. Součástí bytu jsou dvě lodžie (9 m²), předsíň, prostorná komora a sklep. Do bytu je zavedena linka vysokorychlostního internetu NETBOX.

Do centra je to pěšky 13 min, v docházkové vzdálenosti je supermarket Albert, trolejbusová zastávka, základní a mateřská škola a Stará plovárna vhodná k procházkám s dětmi (dětské hřiště), běhání, venčení psů. Výše nájemného je 13 000 Kč + poplatky za plyn a elektřinu (převedené na nájemce). Měsíční záloha na vodné a stočné ve výši 1000 Kč je součástí nájemného (roční vyúčtování). Byt bude k dispozici od května 2020.

Preferujeme zájemce o dlouhodobý pronájem.

Property Characteristics

Listing ID432490
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Floor space88
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.