Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 37 m² without real estateStrakošová, Prague - Pitkovice

Reserved
Strakošová, Prague - PitkovicePartially equipped
PriceCZK 2,750,000


Prodám krásný slunný byt s velkou předzahrádkou, orientace JZ. Byt je ve velmi klidném prostředí obklopen udržovanou zelení a villadomky.

Celková plocha bytu je 36,5 m2 plus předzahrádka 82,5 m2 s 13 m2 terasou. Poplatky za byt včetně fondu oprav jsou 1797 KČ měsíčně plus 500 Kč elektřina. V bytě jsou francouzská okna vedoucí na terasu, všechna okna jsou nadstandardně vybavena bezpečnostními skly a žaluziemi. V koupelně jsou nadstandardní obklady a baterie, kuchyňský kout je vybaven kompletními rozvody pro myčku, lednici, sporák, troubu a mnoha zásuvkami a osvětleními. V případě zájmu mohu zdarma ponechat stávající kuchyňskou linku a luxusní zrcadlovou šatní skříň s posuvnými dveřmi vyrobenou spol. Woodface. Dále je byt vybaven bezpečnostním zařízením s možností napojení na pult centralizované ochrany.

Výborná dostupnost do centra Prahy, s MHD jste v centru za cca. 30 minut. V místě je školka a dvě dětská hřiště, ve vzdálenosti cca. 1 km je Aquapalace Čestlice a nákupní zóna s mnoha obchodními centry, např. Bauhaus, Hornbach, Spektrum, Kika, Makro, HyperAlbert, nyní se zde staví IKEA...

Property Characteristics

Listing ID431721
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha37
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.