Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+1 • 75 m² bez realitkyJablonecká, Prague - Prosek

Reserved
Jablonecká, Prague - ProsekEquipped
PriceCZK 4,400,000


IHNED K NASTĚHOVÁNÍ. Prodej slunného bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a celkové ploše 75m² s lodžií, který se nachází v osmém nadzemním podlaží panelového domu po revitalizaci s výtahem. Byt pošel celkovou velice nákladní rekonstrukcí: zasklená lodžie, nová plastová okna s trojskly a sítěmi proti hmyzu, žaluzie, nová elektřina, rozvody vody a plynu, štuky, stropní podhledy, LED podsvícení, interiérové dveře, bezpečnostní vstupní dveře SHERLOCK s vložkou 4. bezpečnostní třídy, příprava na alarm, zvuko a teplo izolace, proti hlučné podložky na podlaze. Na podlaze je dlažba a lamino. Vestavěné skříně. V bytě zůstane nábytek (skríně, kožená souprava 3+2+1 rozkádací, úložný prostor, polohovací, aj.) a plně vybavená kuchyň včetně všech spotřebičů (lednice, myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka). K bytu náleží sklep o výměře 1,5m².

Dům prošel celkovou rekonstrukcí: nová zateplená fasáda, střecha, výtah, interiér, stoupačky, plastová okna, elektřina společných prostor, poštovní schránky, vstup na čip aj. Dobře fungující SVJ, které dům spravuje samostatně. Nízké náklady na bydlení. FO činí 1200Kč/měsíc.

Metro Prosek /linka C/ 2min pěšky nebo 1 autobusová zastávka na linku B. Bezproblémové parkování před domem nebo možnost parkování na placeném hlídaném parkovišti. Před domem je velice hezký park Přátelství s velkým dětským hřištěm, fontánou, hřištěm pro psy. Lokalita je velmi klidná a dobře občansky vybavená, mateřské i základní školy, kulturní centrum, umělecká škola, pošta, poliklinika, nákupní centrum s Billou, restaurace, fitka, vinárny aj.

Vřele doporučujeme pro rodinu s dětmi i jako investici. Právní servis je zajištěn. Na nemovitosti nevázné žádné zástavní právo. Okamžitý převod vlastnictví. Byt je možné financovat pomocí hypotéčního úvěru, se kterým rádi pomůžeme. Odhad ZDARMA.

Property Characteristics

Listing ID431288
Layout3+1
Floor8
Building typePrefab concrete
Floor space75
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.